Γνωριμία με την Φυσική Οινοποίηση!

do_itΤο ΗΛΕΣΙΟΝ στην έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις»

4 – 8 Μαρτίου στο μετρό στο Σύνταγμα

Η Κοινότητα του ΗΛΕΣΙΟΝ εκτιμά ότι οι προοδευτικές ιδέες –και κυρίως αυτές που αφορούν και ενισχύουν την αγνή και ποιοτική διατροφή- πρέπει να διαδίδονται.

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνει κάλεσμα σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις φυσικές διαδικασίες οινοποίησης να περάσουν για να ενημερωθούν από την έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» που θα γίνει από 4 – 8 Μαρτίου 2014, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, στον εκθεσιακό χώρο του μετρό στο Σύνταγμα.

Θα γευθούν τον ποιοτικά πρωτοποριακό Κεκραμμένο Οίνο (κρασί) ο οποίος δημιουργείτε από Άκρατο Οίνο, το Ειδύλλι (σταφυλόνερο) και το Σταφυλόμελο. Έτσι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του κρασί σε όσους βαθμούς το θέλει και με όση γλύκα το θέλει!

OenosΤα αρώματα και τα κεχριμπαρένια χρώματα του άκρατου οίνου, θα γοητεύσουν όσο και η απόδειξη, ότι η οινοποίηση με αρχαιοελληνικά πρότυπα, χωρίς συντηρητικά (θειώδη) και άλλα χημικά πρόσθετα, πέτυχε!

Το ΗΛΕΣΙΟΝ βάζει στα ποτήρια μας ελληνικές παραδοσιακές ποικιλίες αμπελιού, με τη σοφία των αρχαίων οινοποιών και με την αρωγή της σύγχρονης τεχνολογίας.

Ο Άκρατος Οίνος προέρχεται από σταφύλια φυσικής βιολογικής γεωργίας και δεν είναι φιλτραρισμένος... Έχει όλο του το σώμα και τις ουσίες που του έδωσε η φύση, είναι ζωντανός και συνέχεια εξελίσσεται.

Φτάνει δε τους 15 βαθμούς, αλλά σκοπίμως... Το υψηλό οινόπνευμα χρησιμοποιείται για την συντήρησή του ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση χημικών συντηρητικών (μεταμπισουλφίτ κ.λπ.) ή άλλων προσμίξεων.

Δείτε επίσης:

- Γιατί Οίνο και Κρασί Ηλέσιον;

- Τα Προϊόντα του Ηλέσιον

 Ekthesi