Σταφυλόμελο... η πιό γλυκειά Αλεπού!

stafilomelo

Το πιο γλυκό παιδί του ΗΛΕΣΙΟΝ, ξεκίνησε και φέτος να τα βάλει με την… πίκρα της εποχής.

Ένα διαρκές πρελούδιο αρωμάτων πλημμυρίζει το χώρο που, από έναν υγιέστατο Ροδίτη Αλεπού, «γεννήθηκε» το φρέσκο «Σταφυλόμελο» του 2013.

Τρέχουμε στην κυριολεξία για να ανταποκριθούμε στους καταναλωτές που –μήνες τώρα- το αναζητούν με λαχτάρα.

Ανείπωτη γλύκα! Χρώμα κεχριμπάρι. Γεύση όμοια με των λιαστών σταφυλιών. Μια γουλιά πραγματικά αρκεί για να μας γεμίσει ενέργεια. Γυρίσαμε επιτέλους την πλάτη στα χημικά σκευάσματα, που μας αφαιρούν ποιότητα ζωής και υποκλινόμαστε στην υπεροχή της Φύσης.

stafilomeloΤο ΗΛΕΣΙΟΝ, ανταποκρινόμενο στην έντονη ζήτηση, παρασκεύασε και φέτος, από κλήματα 50 ετών και από σταφύλια ποικιλίας Ροδίτη, τον απόλυτο φυσικό διατροφικό δυναμίτη.

Χωρίς ίχνος συντηρητικών, θειωδών και άλλων χημικών προσθέτων. Χωρίς πρόσθεση ζάχαρης.

Με ένα πλήθος φαινολών, βιταμινών, ιχνοστοιχείων και αμινοξέων απαραίτητων για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Το «Σταφυλόμελο» δεν είναι πετιμέζι. Δεν έχει βραστεί, ούτε έχει “κοπεί” με στάχτη, ασπρόχωμα ή άλλα χημικά και έτσι όλα τα ωφέλιμα συστατικά του είναι ζωντανά.

Ως εκ τούτου, μπορούμε:

Να το χρησιμοποιήσουμε σαν τρόφιμο για τόνωση. Περιέχει φαινόλες, πολυφαινόλες και συμπλέγματά τους (ρεσβερατρόλη, OPC κλπ), 11 ιχνοστοιχεία, 19 βιταμίνες, 18 Αμινοξέα, Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, όλα δημιουργήματα της φύσης!(Δείτε αναλυτικά στοιχεία πατώντας εδώ).

Να δημιουργήσουμε φρέσκο φυσικό χυμό σταφυλιού προσθέτοντας σε πέντε μέρη νερού ένα μέρος σταφυλόμελο!

Να εμπλουτίσουμε με γεύση και διατροφικά στοιχεία χυμούς άλλων φρούτων.

Να αυξήσουμε με φυσικό τρόπο τους βαθμούς του κρασιού, προσθέτοντάς το στο μούστο.

Να μετατρέψουμε ένα ξηρό κρασί σε ημίγλυκο, είτε γλυκό!

Να παραγάγουμε κρασί όλες τις εποχές του χρόνου! Προσθέτοντας 4 μέρη νερό σε ένα μέρος σταφυλόμελου έχουμε έτοιμο μούστο που αρχίζει να ζυμώνεται!

Οι δυνατότητες του σταφυλόμελου επεκτείνονται φυσικά στην ζαχαροπλαστική όπου το πολύτιμο αυτό προϊόν της αμπέλου μπορεί να αντικαταστήσει υγιεινά τη ζάχαρη. Αν θέλουμε να εξουδετερωθεί η οξύτητά του, το βράζουμε μαζί με στάχτη ή ασβεστόχωμα δημιουργώντας το γνωστό μας πετιμέζι.

Οι συσκευασίες είναι των 250ml και 500ml.

Δείτε την ετικέτα των 250ml ή 335gr.

Δείτε την ετικέτα των 500ml ή 670gr.

Οι καταναλωτές μπορούν να το βρουν στις αγορές βιοκαλλιεργητών (λαϊκές), σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων και όχι μόνον. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τις διευθύνσεις.

stafilomelo