Προσφορά σε Εκδηλώσεις

΄Ακρατος και Κεκραμμένος Οίνος


Η Κοινότητα του ΗΛΕΣΙΟΝ εκτιμώντας ότι οι προοδευτικές ιδέες -και κυρίως αυτές που αφορούν και ενισχύουν το Περιβάλλον- πρέπει να διαδίδονται, αποφάσισε να απευθυνθεί σε όσους σκέπτονται να οργανώσουν ζεστές συντροφιές και κοινωνικές εκδηλώσεις με... περιεχόμενο, προσφέροντας ένα πολύτιμο δώρο που έρχεται από τα παλιά.


Το ΗΛΕΣΙΟΝ βάζει στα ποτήρια μας ελληνικές παραδοσιακές ποικιλίες αμπελιού με τη σοφία των αρχαίων οινοποιών και με την αρωγή της σύγχρονης τεχνολογίας.


Ο λόγος για τον ποιοτικά πρωτοποριακό Κεκραμμένο Οίνο, που περιέχει ΄Ακρατο Οίνο 15 βαθμών και Ειδύλλι (υδατικό συμπλήρωμα), τα οποία η Κοινότητα προσφέρει... στο κόστος τους!


Η ανάμιξη του ΄Ακρατου Οίνου με το Ειδύλλι δίνει τον Κεκραμμένο Οίνο, που σήμερα ονομάζουμε κρασί.


Ο ΄Ακρατος Οίνος έχει 15 βαθμούς, ώστε το υψηλό οινόπνευμα να χρησιμοποιείται για την συντήρησή του και να μην είναι απαραίτητη η χρήση χημικών συντηρητικών (μεταμπισουλφίτ κ.λπ.) ή άλλων προσμίξεων. Είναι δε ζωντανός και συνέχεια εξελίσσεται. Προέρχεται από σταφύλια φυσικής βιολογικής γεωργίας. Ο ΄Ακρατος Οίνος του ΗΛΕΣΙΟΝ δεν είναι φιλτραρισμένος. Έχει όλο του το σώμα και τις ουσίες που του έδωσε η φύση. Περισσότερα για τους οίνους της Κοινότητας του ΗΛΕΣΙΟΝ ...


Το ΗΛΕΣΙΟΝ δεν είναι «εμπορική» κερδοσκοπική επιχείρηση. Είναι μια ομάδα συντρόφων... Γι' αυτό, ο οίνος που έχει παραχθεί, δεν πουλιέται στο εμπόριο, αλλά προσφέρεται στα μέλη, στους ενεργούς υποστηρικτές του οργανισμού και στις εκδηλώσεις των συνεργαζόμενων οργανώσεων.


Για την Κοινότητα του ΗΛΕΣΙΟΝ


Έμμη Πανούση, 6945358916


Νίκος Ρουμελιώτης, 6909748808