Γεμίστε τα ποτήρια σας με φύση!

Με γνώμονα την παρακαταθήκη των παραδοσιακών οινοπαραγωγών της πατρίδας μας και μελετώντας τις παραγωγικές διαδικασίες των προγόνων μας, το «ΗΛΕΣΙΟΝ» αναγέννησε τον αρχαιοελληνικό Άκρατο Οίνο και το Ειδύλλι, τα οποία όταν ενωθούν μας δίνουν τον Κεκραμμένο Οίνο, που σήμερα ονομάζουμε κρασί.


Άκρατος Οίνος + Ειδύλλι = Κεκραμμένος Οίνος (Κρασί)


Οι μελετητές του «ΗΛΕΣΙΟΝ», αφού εμβάθυναν στους αρχαίους και παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής και τις εμπειρίες των προγόνων μας, στη συνέχεια μελέτησαν στις σημερινές τεχνολογικές δυνατότητες και σχεδίασαν προϊόντα, που να συνάδουν με αυτά των σημερινών γνώσεων της Μεσογειακής διατροφής. Ζωογόνος πυρήνας η «δύναμη του σπόρου» και πολλά από τα συστατικά των παλαιών και αρχαίων προϊόντων, χωρίς τη χρήση συντηρητικών κι άλλων τοξικών χημικών.


Και δικαιώθηκαν! Δύο χρόνια μετά οι οίνοι του ΗΛΕΣΙΟΝ άντεξαν τις αντιξοότητες και τα προβλήματα της συντήρησής τους.


Πετύχαμε !


Αρχαιοελληνικό Οίνο χωρίς συντηρητικά !


Ο Άκρατος Οίνος του ΗΛΕΣΙΟΝ είναι φυσικός, μέρος της Μεσογειακής διατροφής και του Γαλλικού παράδοξου. Δεν περιέχει συντηρητικά (θειώδη είτε τοξικά χημικά και χρώματα) και δεν φιλτραρίστηκε!


Δημιουργήθηκε το «Ειδύλλι», ένα υδατικό συμπλήρωμα από απόσταγμα του μούστου. Του μούστου, που δημιούργησε τον Άκρατο Οίνο. Το «Ειδύλλι» δεν περιέχει οινόπνευμα και θερμίδες. Περιέχει σχεδόν όλα τα συστατικά του σταφυλιού, σε μικρότερες ποσότητες, χωρίς τα διατροφικά στοιχεία, που δίνουν θερμίδες! Το «Ειδύλλι» αποτελεί το ιδανικότερο υλικό πρόσμιξης για τον άκρατο οίνο και φανταστικό ρόφημα για παιδιά και αθλητές. Αντικαθιστά υγιεινά το νερό.


Είναι το “κρασί” χωρίς οινόπνευμα για όλη την οικογένεια !


Ο Κεκραμμένος Οίνος είναι το «πάντρεμα» του Άκρατου Οίνου με το Ειδύλλι. Δημιουργείτε, λοιπόν, ένα διαβαθμισμένο κρασί όλων των βαθμών από το 0 έως το 15 !


Έτσι, χιλιάδες χρόνια μετά τις μυσταγωγικές συναντήσεις των αρχαίων φιλοσόφων και των επιφανών ανδρών, έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το δώρο της αμπέλου, στην ίδια μορφή και με ανέγγιχτη την αγνότητα της φύσης.


Δεν έχετε παρά να πάρετε μέρος στην ιεροτελεστία... πατώντας εδώ


Δεκέμβριος 2010


Για την Κοινότητα του ΗΛΕΣΙΟΝ


Έμμη Πανούση, 6945358916, 210-5222323


Ηλ.Ταχ: helession@gmail.com


Ιστοσελίδες: www.helession.gr