Το ΗΛΕΣΙΟΝ προτείνει... να γνωριστούμε και να τα πιούμε !

Ας υιοθετήσουμε τα αρχαιοελληνικά πρότυπα


Το ΗΛΕΣΙΟΝ προτείνει...


να γνωριστούμε και να τα πιούμε !


Η κοινότητα του ΗΛΕΣΙΟΝ προσκαλεί όλους όσοι συμμερίζονται την αγωνία της για την διατήρηση αρχαίων ποικιλιών και την σύνδεση παράδοσης με την επιστημονική πρόοδο, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, σε μια ζεστή συντροφιά, για να γνωριστούμε και να γευτούμε άκρατο και κεκραμμένο οίνο !


Σας υποσχόμαστε ότι στην ταβέρνα «Ροζαλία»*, από τις 12 το μεσημέρι και μετά, τα ποτήρια σας θα γεμίσουν... αρχαία Ελλάδα και παράδοση. Τα αρώματα και τα χαλκόχρυσα χρώματα του άκρατου οίνου, θα γοητεύσουν όσο και η ιδέα της οινοποίησης με αρχαιοελληνικά πρότυπα.


...Να ξέρετε ότι, τη σύγχρονη μυσταγωγία μας θα κρυφοκοιτάζει ο «θεός Διόνυσος» για να δει την έκφρασή σας από την πρώτη γουλιά, ενώ θα εύχεται -ως συνήθως- να φτιάξετε τον «κεκραμμένο οίνο» με ελάχιστο νερό ή ... «Ειδύλλι» στο ποτήρι, για να σας ξελογιάσει γρήγορα.


Με πίστη στην παράδοση του τόπου... αλλά και με νόστιμα μεζεδάκια, ο οίνος του «ΗΛΕΣΙΟΝ» -με τη δύναμη του σπόρου- θα διεκδικήσει μια θέση στην καρδιά σας.


Δεκέμβριος 2008 


* Ταβέρνα «ΡΟΖΑΛΙΑ», Βαλτετσίου 58 και Πλατεία Εξαρχείων, τηλ: 210-3821685 


ΥΓ: Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τις προθέσεις σας, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλέφωνο ή Φαξ. Ο παραχθείς άκρατος οίνος δεν θα πωληθεί αλλά θα μοιραστεί στα μέλη, τους φίλους και τους ενισχυτές του ΗΛΕΣΙΟΝ