Αγάπη με το κιλό

laikhΤρία χρόνια κλείνει η συνεργασία των βιοκαλλιεργητών και του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και εθελοντών στην εφαρμογή του χορηγικού προγράμματος «ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ».

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στο νέο χώρο της Αγοράς Βιοκαλλιεργητών Βούλας (οδός Νηρέως μεταξύ Ήρας και Διός) πραγμα-τοποιήθηκε εκδήλωση για τα τρία χρόνια συνεργασίας των βιοκαλλιεργητών, του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και των εθελοντών της ΜΚΟ «Γέφυρες Φιλίας» στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος των Αγορών Βιοκαλλιεργητών Αττικής «ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ».

Οι εθελοντές ετοίμασαν μεζέδες με τα προϊόντα των βιοκαλλιεργητών της αγοράς, κέρασαν τον κόσμο και τον ενημέρωσαν για την τρίχρονη αυτή δράση μας! Παράλληλα στον χώρο της αγοράς μαζεύτηκαν από τους καταναλωτές και τους δημότες της Βούλας ρούχα, παιχνίδια κά για άπορες οικογένειες και ιδρύματα αστέγων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των εθελοντών της ΜΚΟ «Γέφυρες Φιλίας» καθώς και ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, κ. Πέτρος Παπαδάκης.

Οι βιοκαλλιεργητές της αγοράς βιοκαλλιεργητών Βούλας από το 2008 καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, στο οποίο έχουν διαθέσει μέχρι σήμερα 15 τόνους προϊόντων δωρεάν.

Ακόμα από την ίδια αγορά βιοκαλλιεργητών έχουν διατεθεί δωρεάν περίπου 80 τόνοι προϊόντων, με τα οποία σιτίζονται καθημερινά περισσότεροι από 500 συνάνθρωποί μας στα κέντρα υποστήριξης: Γαλήνη (πατέρας Ιγνάτιος), Μητέρα Τερέζα, Μέριμνα Ανηλίκων και άλλες οργανώσεις και άπορες οικογένειες.

Σε όλη αυτή την δράση μας έχουμε τη συμπαράσταση του Δήμου Βούλας, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.