Συμπόσια

3o Συμπόσιο του Ηλέσιον

Symposio

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Αρχαιοελληνικό Συμπόσιο

KekrammenosΠρόσκληση για Παρουσίαση των Αρχαιοελληνικών Οίνων ΗΛΕΣΙΟΝ

Θα είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να μοιραστούμε μαζί σας τις εμπειρίες της Κοινότητας του ΗΛΕΣΙΟΝ για τον ερευνητικό οίνο με αρχαιοελληνικά πρότυπα και να μας πείτε την γνώμη σας για αυτόν.

Γι αυτό σας προσκαλούμε στα Συμπόσιά μας για να ενημερωθείτε και να γευθείτε δωρεάν τον άκρατο και κεκραμμένο αρχαιοελληνικό οίνο ΗΛΕΣΙΟΝ εσοδείας 2008. Τα ποτήρια θα γεμίσουν... αρχαία Ελλάδα και παράδοση. Τα αρώματα και τα κεχριμπαρένια χρώματα του άκρατου οίνου, θα γοητεύσουν όσο και η απόδειξη, ότι η οινοποίηση με αρχαιοελληνικά πρότυπα, χωρίς συντηρητικά (θειώδη) και άλλα χημικά πρόσθετα, πέτυχε!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Αρχαιοελληνικό Συμπόσιο στην

14η Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων και Υπηρεσιών

ecofestivalECOFESTIVAL 2011, 25-28 Νοεμβρίου, Αθήνα, στο ΜΕΚ

Φέτος το Ecofestival συστεγάζεται με δύο άλλες εκθέσεις,  Ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά και Παραδοσιακά Προϊόντα του Κόσμου, γεγονός που δημιουργεί μοναδικές συνέργιες που εγγυώνται αυξημένο καταναλωτικό ενδιαφέρον και σίγουρη επιτυχία.

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν οι ετοιμασίες της ECOFESTIVAL 2011, της ιστορικότερης και πανελλήνιας Έκθεσης Βιολογικών Προϊόντων και Υπηρεσιών. Με νέους συνεργάτες, νέο εκθεσιακό χώρο, νέες ιδέες, και πληθώρα νέων εκδηλώσεων, η έκθεση Ecofestival 2011 επιστρέφει στις 25-28 Νοεμβρίου, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC, στην Παιανία, και υπόσχεται

Πρόσκληση σε Συμπόσιο στην Κολωνία!

Πρόσκληση σε Αρχαιοελληνικό Συμπόσιο στην Κολωνία Γερμανίας 4-6/11/2011!

Πρόσκληση σε Αρχαιοελληνικό Συμπόσιο στην Κολωνία!

Invitation to an Ancient Greek Symposium in Cologne!

Einladung Für Antike Griechische Symposium!

Λαμπρή με Ηλέσιον

Τα πρόβατα και τα γίδια γεννούσαν τον χειμώνα μέσα στα χειμαδιά. Την άνοιξη και το καλοκαίρι κυρίως γίνονταν το ξεκαθάρισμα των αδύνατων αρσενικών, που μετά από μάχες με τους πιό δυνατούς αδελφούς τους, σκοτώνονταν είτε πληγώνονταν και έτσι λαβωμένα δεν μπορούν να ακολουθήσουν το κοπάδι και τα έτρωγαν οι λύκοι και τα άλλα αρπακτικά.


Τα σημερινά «αρπακτικά» με τα καλλιεργούμενα κοπάδια δεν επιτρέπουν τον πόλεμο των αρσενικών μεταξύ τους, αλλά πριν αυτά βγάλουν ορμές, τα ξεδιαλέγουν, τα θανατώνουν μικρά, και τα τρώνε το Πάσχα ψήνοντάς τα στη σούβλα.


Το Πάσχα κατέχει

Το ΗΛΕΣΙΟΝ προτείνει... να γνωριστούμε και να τα πιούμε !

Ας υιοθετήσουμε τα αρχαιοελληνικά πρότυπα


Το ΗΛΕΣΙΟΝ προτείνει...


να γνωριστούμε και να τα πιούμε !


Η κοινότητα του ΗΛΕΣΙΟΝ προσκαλεί όλους όσοι συμμερίζονται την αγωνία της για την διατήρηση αρχαίων ποικιλιών και την σύνδεση παράδοσης με την επιστημονική πρόοδο, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, σε μια ζεστή συντροφιά, για να γνωριστούμε και να γευτούμε άκρατο και κεκραμμένο οίνο !


Σας υποσχόμαστε ότι στην ταβέρνα «Ροζαλία»*, από τις 12 το μεσημέρι και μετά, τα ποτήρια σας θα γεμίσουν... αρχαία Ελλάδα και παράδοση. Τα αρώματα και τα χαλκόχρυσα χρώματα του άκρατου οίνου, θα γοητεύσουν όσο και η ιδέα της οινοποίησης με αρχαιοελληνικά πρότυπα.


...Να ξέρετε ότι,