Αγαπάς τη Ζωή και τη Φύση ;

HelessionΑγαπάς τους ανθρώπους τη Ζωή και τη Φύση; Είσαι δημιουργικός και εργατικός;

Μια προσέγγιση της εργασιακής Κοινότητας του Ηλέσιον... ίσως σου αλλάξει την ζωή.

Στον Οργανισμό Διατροφής και Περιβάλλοντος “Ηλέσιον” είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούνε τον άνθρωπο και την φύση. Στόχος μας είναι η διάσωση, διατήρηση και διάδοση της Διατροφικής μας Κληρονομιάς, η συνέχιση της Ζωής, η διαφύλαξη του Περιβάλλοντος και της

Ας πάμε στις νέες ιστοσελίδες του Ηλέσιον!

Επέστρεψε!

Helession

Σαν άλλος «Οδυσσέας» το Ηλέσιον επέστρεψε στην… Ιθάκη του.

Πάλεψε το μένος των ισχυρών, θέων και ανθρώπων, τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες, την Σκύλα και την Χάρυβδη, αλλά και τα σαγηνευτικά καλέσματα των Σειρήνων, τις θελκτικές υποσχέσεις και τις θερμές αγκαλιές που είχαν ως στόχο να

Ευχές για το 2016

Card_2016

Φτιάξε το δικό σου κρασί στις γευσιγνωσίες του Ηλέσιον

Όσο ελαφρύ... Όσο γλυκό... Όσο φυσικό... Το θες!

krasi

Το Ηλέσιον παρουσιάζει τα βιολογικά προϊόντα του φυσικής καλλιέργειας και επεξεργασίας, χωρίς προσθήκη θειωδών συντηρητικών και άλλων χημικών.

Οι φίλοι του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τον Άκρατο και τον

Οικιακή Οικονομία Της Αυτάρκειας

Το Ηλέσιον υποστηρίζει και συμμετέχει στο διήμερο φεστιβάλ «ΖΩΗ ΓΙΟΡΤΗ» της Νέας Γουινέας

Nea_Guinea

Στις 12-13 Δεκεμβρίου Η Νέα Γουινέα διοργανώνει ένα διήμερο φεστιβάλ για την οικιακή οικονομία της αυτάρκειας με τίτλο «ΖΩΗ ΓΙΟΡΤΗ» με στόχο:

Μια φυσιολογική… γέννα που έφερε στον κόσμο «Ρυζείς»

 1Tο ίδιο δέος που νιώθει κάποιος παρακολουθώντας μια φυσιολογική γέννα, νιώθουμε κι εμείς που φροντίζουμε για την γέννηση του «Ρυζείς», κάθε χρόνο, στα πιο αγνά χωράφια της πατρίδας μας.

Την Κυριακή είχαμε τον τοκετό. Από την μάνα γη (περιοχή ΝATURA του Σπερχειού) ήρθε και φέτος στην αγκαλιά μας μια απόλυτα υγιής, φυσικά βιολογική σοδειά ρυζιού.

Ελπίδα, αγωνία, κούραση, συγκίνηση, χαρά, ικανοποίηση,

Ένας Άλλος Κόσμος Είναι Εδώ

22η Πανελλαδική Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας & Χειροτεχνίας Τρίκαλα 25-27 Σεπτεμβρίου 2015

OikogiortiΗ ζωή δεν είναι εμπόρευμα. Είναι χαρά, είναι δημιουργία, είναι συνεργασία, είναι γιορτή!

Ο θεσμός των γιορτών οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας, που ονομάζονται οικογιορτές, αναδεικνύει ένα άλλο τρόπο ζωής, απέναντι στον βουλιμικό υπερκαταναλωτισμό. Βασίζεται στις αξίες της αυτάρκειας, της συλλογικής δουλειάς και ζωής (κοινοτισμός), της ανταλλαγής των αγαθών, της αλληλεγγύης, της αγάπης και της παράλληλης ζωής με την φύση!

Διακήρυξη της 22ης Οικογιορτής

Δυνατό και Καθαρό “ΟΧΙ” από την Ελλάδα

Η Vandana Shiva για το δημοψήφισμα

Vandana Shiva

“Στη μέση μιας βαθιάς κρίσης, οι Έλληνες ψήφισαν για τη δημοκρατία. Και όλοι μας πρέπει να πάρουμε δύναμη και έμπνευση από την Ελλάδα σήμερα.

Το παλιό σύστημα μπορεί μόνο να τραυματίζει τη γη και να

Ο δικός μας πλούτος φυτρώνει στη γη

και τον συλλέγουν χέρια ενωμένα!

Trigos

Όχι. Όχι. Όχι. Αρνιέμαι να πιστέψω ότι η λύση είναι πέρα από εμάς. Η λύση είναι μέσα μας. Έρχεται από τα παλιά, ξεπηδά από τις χιλιάδες σελίδες της Ιστορίας μας.

Ανακαλύψεις, φιλοσοφία, γνώση, ιερά. Ασπίδες και δόρατα, αλλά και

Γαλλικό δημοσίευμα για τους οίνους Ηλέσιον

Μερικοί Έλληνες πίνουν φυσικό κρασί όπως οι αρχαίοι πρόγονοί τους το έκαναν πριν 2500 χρόνια!

FRΔείτε στη συνέχεια ένα εκτενές αφιέρωμα στους οίνους του Ηλέσιον από γαλλικό blog:

En Grèce, on ressuscite le vin naturel tel qu'on le buvait il y a 2500 ans

Πατήστε εδώ για το δημοσίευμα.

Στο τέλος του δημοσιεύματος υπάρχει το κείμενο μεταφρασμένο στα αγγλικά:

Some Greeks want to drink natural wine as the Ancient did 2500 years ago

Καλωσορίζοντας τη Άνοιξη με ό,τι πιο αγνό

Οίνοι Ηλέσιον στο επίκεντρο της… κατάνυξης

και της… Λαμπρής !

Συν - οδοιπόροι των αγωνιστών της ζωής

Akratos Oinos

Η Φύση φόρεσε τα καλά της. Ένα εμπριμέ δροσερό φόρεμα και στεφάνι από κάθε λογής άνθη στα μαλλιά της. Σεργιανίζει σε κάμπους και πολιτείες και σαν γυναίκα σκορπά την

Το κρασί του… εμείς!

1«Είμαστε στο εμείς», έλεγε ο Μακρυγιάννης, και αυτό στις μέρες μας οι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο. Γιατί το «εγώ» μοιάζει αδύναμο να αντιμετωπίσει όσα συντελούνται παγκοσμίως.

Ο λαός μας όμως έχει άμυνες που πηγάζουν από τα αρχαία χρόνια. Και όσο κι αν εντείνονται οι προσπάθειες κοινωνικής απομόνωσης, οι Έλληνες θα συνεχίζουν να κάθονται γύρω από ένα τραπέζι με καλό φαγητό και το «οινόπνευμα της σπονδής» για την… εύνοια των Θεών.

Τσουγκρίζουν ποτήρια είτε γελούν, είτε κλαίνε. Εκμυστηρεύονται τις μεγαλύτερες αλήθειες στα αντικρινά τους μάτια, και από τα συμπόσια της Αρχαίας Αθήνας έως τα ταπεινότερα ταβερνάκια του σήμερα, μια γόνιμη κουβέντα θα «γεννήσει» σε μια

Καλή Χρονιά με Υγεία, Χαρά και Αγάπη!

1

Ευτυχισμένο, Δημιουργικό και Λεύτερο το 2015 !

Το ΗΛΕΣΙΟΝ στο INNOVATION FORUM 2014

Ξενοδοχείο Hilton, από 19 έως 21 Δεκεμβρίου 2014

INNOVATION FORUM 2014Την πανελλήνια εκδήλωση καινοτομίας: INNOVATION FORUM 2014, (Research, Design, Technology, Workshops, Conference, Exhibition), διοργανώνουν από κοινού το MONEY SHOW και το Τεχνολογικό Portal «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ». Είσοδος ελεύθερη.

Αυτό είναι είδηση… όμως δεν είναι είδηση ότι περίοπτη θέση στην εκδήλωση αυτήν θα έχει η παρουσίαση της καινοτόμου ιδέας του ΗΛΕΣΙΟΝ.

Εκεί θα είμαστε σαν στο σπίτι μας. Εκεί θα μιλήσουμε κοινή γλώσσα με όλους τους πρωτοπόρους εκάστου είδους. Άλλο ένα πεδίο δόξης λαμπρό για εμάς που περάσαμε και περνάμε πλείστα

Φτιάξε το κρασί όπως το θες!

kekrammenos

Περισσότερο από πραγματικό Βιολογικό Κρασί...

Περισσότερο από κρασί χωρίς θειώδη (NSA)...

...ΑρχαιοΕλληνικός Οίνος Ηλέσιον!

Ο υψηλόβαθμος Άκρατος Οίνος του ΗΛΕΣΙΟΝ είναι φυσικός, βιολογικός, ερυθράς οινοποίησης (μαζί με τα στέμφυλα) με φυσικούς άγριους ζυμομύκητες οινοποιημένος με αρχαιοελληνικά πρότυπα. Δεν περιέχει πρόσθετα θειώδη, συντηρητικά, χημικά και χρώματα. Δεν υπέστη πρωτεϊνική καθίζηση και δεν φιλτραρίστηκε!

Έτσι πέρασαν στο σώμα του οίνου σχεδόν όλα τα αντιοξειδωτικά, οι πολυφαινόλες, η ρεσβερατρόλη και οι OPC (Ολιγο-Προ-Ανθοκυανιδίνες) των σταφυλιών. Γι’ αυτό είναι μέρος της

Φυσικά «Ρυζείς»: Όταν ο… σπόρος σηκώνει ανάστημα !

1«Εχθρός του καλού το καλύτερο», λέει ο λαός μας και το «Ρυζείς» είναι η ζωντανή απόδειξη ότι καλύτερο του βιολογικού είναι το φυσικό βιολογικό.

Η νέα… τάση πραγμάτων, καλλιέργειας και παραγωγής τροφής, όπως αυτή διαμορφώνεται σιγά - σιγά στις μέρες μας… για το καλό μας!

Γιατί απέναντι σε αυτούς που παρεμβαίνουν με θράσος ακόμα και στο DNA των σπόρων και των φυτών, υπάρχουν εκείνοι οι λίγοι που υποκλίνονται με σεβασμό στα δώρα της φύσης, κάνοντας τις λιγότερες δυνατές παρεμβάσεις σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Από τέτοια χέρια σπάρθηκε και σ’ αυτά τα αγνά χωράφια μεγάλωσε το βιολογικό Ρύζι Φυσικής Καλλιέργειας «Ρυζείς», του Ηλέσιον.

Η παραγωγή αυτή δεν είναι ένα ξύλινο ομοίωμα ρυζιού, αλλά ένα

Το ΗΛΕΣΙΟΝ στο Farmers Republic

afisaΟι γευσιγνωσίες του Ηλέσιον συνεχίζονται...

Επόμενος σταθμός ο φιλόξενος χώρος του καταστήματος βιολογικών προϊόντων «Farmers Republic» στη Νέα Ερυθραία* όπου το Σάββατο 29 Νοεμβρίου και όλα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα θα γίνει μια πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με τους φίλους της φυσικής διατροφής.

Εκεί το ΗΛΕΣΙΟΝ θα παρουσιάσει τους οίνους και το κρασί του χωρίς πρόσθετα θειώδη και άλλα χημικά, χωρίς φιλτράρισμα και πρωτεϊνική καθίζηση!

Ένας οίνος που σε ενεργοποιεί από την πρώτη γουλιά!

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τον Άκρατο και τον Κεκραμμένο οίνο των αρχαίων ελληνικών συμποσίων, και…

Δημοκρατία των Σπόρων, της Τροφής και της Γης

SOSΗ Διεθνής Συμμαχία για την Ελευθερία των Σπόρων σας καλεί να συμμετέχετε με άτομα και κοινότητες από ολόκληρο τον πλανήτη, από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 20 Οκτωβρίου, για να επιβεβαιώσουμε ξανά την δέσμευσή μας:

Στην Ελευθερία των Σπόρων,

Την Ελευθερία της Τροφής και

Τη Δημοκρατία της Γης!

Σε αυτή τη στιγμή της παγκόσμιας κρίσης, καθώς ο πλανήτης μας αντιμετωπίζει οικονομική και οικολογική κατάρρευση, αναγνωρίζουμε την ανάγκη να φανταστούμε και να οικοδομήσουμε εναλλακτικές λύσεις απέναντι στα σημερινά κυρίαρχα, οικονομικά και γεωργικά πρότυπα.

Το “Κάλεσμα για Δράση για τη Δημοκρατία των Σπόρων, της Τροφής και της Γης” το 2014 είναι ένα πανίσχυρο παγκόσμιο γεγονός που θα βοηθήσει να γίνουν αυτές οι απαραίτητες εναλλακτικές επιλογές, πραγματικότητα. Ας σταθούμε δίπλα -δίπλα καθώς διεκδικούμε ξανά την κοινή χρήση

Μειλίχιος τρόπος ζωής… να πιεις!

Το νέο μέλος της Κοινότητας Ηλέσιον, ο Μειλίχιος Άκρατος Οίνος, έχει δώρα και άμυνες… μια φιλοσοφημένη στάση ζωής!

Melichios

Έχει κάτι από την ηρεμία των μεσημεριών του καλοκαιριού, κάτω από τις φυλλωσιές των δέντρων και γεννήθηκε με δυσανεξία στην βία και στις βιασύνες της εποχής μας, εξ ου και το όνομά του: Μειλίχιος.

Ο ώριμος Μειλίχιος δεν βιάστηκε να βγει στο φως του ήλιου, η ιεροτελεστία της γέννησής του ολοκληρώθηκε αργά, γι’ αυτό και τον χαρακτηρίζει η υπεροχή της φυσικής αρτιότητας.  

Είναι δώρο των σαββατιανών αμπελιών του Κιθαιρώνα -ηλικίας 50 ετών- που μας

Σινικό τείχος απέναντι στις εταιρίες μεταλλαγμένων

1Tο Σινικό τείχος κόβει την προέλαση των εταιριών μεταλλαγμένων στην Ασία.

Αναλυτικότερα, στις 17 Αυγούστου έληξαν οι σχετικές άδειες για ανάπτυξη γενετικά τροποποιημένου ρυζιού και καλαμποκιού στην Κίνα.

Το Υπουργείο Γεωργίας αποφάσισε να μην τις ανανεώσει, πράγμα που σημαίνει ότι οι ερευνητικές ομάδες θα πρέπει να σταματήσουν άμεσα την καλλιέργειά τους.

Η καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένου ρυζιού με ορίζοντα πενταετίας είχε εγκριθεί το 2009 από το Υπουργείο Γεωργίας. Στις εγκαταστάσεις των ερευνητικών ομάδων παράγονταν δύο είδη ρυζιού που έφεραν γονίδια από το βακτήριο Bacillus thuringiensis (Bt) για να γίνουν πιο ανθεκτικά στα παράσιτα.

Ταυτόχρονα, οι επιστήμονες στο Πεκίνο είχαν πάρει το πράσινο φως για την

Βόρεια ανάπτυξη του Ηλέσιον

thessalonikiΗ νύφη του Θερμαϊκού καλοδέχτηκε τα προϊόντα φυσικής οινοποίησης και φυσικής καλλιέργειας Ηλέσιον.

Γιατί μόνον αν έχεις μια τεράστια Ιστορία, όπως η γη της Μακεδονίας, μπορείς να νιώσεις τη σημασία της αναγέννησης του αρχαιοελληνικού οίνου.

Περισσότερο από πραγματικό Βιολογικό Κρασί...

Περισσότερο από κρασί χωρίς θειώδη (NSA)...

...ΑρχαιοΕλληνικός Οίνος Ηλέσιον!

Η κράση του άκρατου οίνου με το Ειδύλλι και η δημιουργία του κρασιού (Κεκραμμένου οίνου) δεν θέλει βιασύνη. Θέλει ρυθμούς χαλαρούς, και οι βορειοΕλλαδίτες μπορούν ακόμα να αντιστέκονται στην επίπλαστη βιασύνη της σύγχρονης εποχής.

…Όπως το Ηλέσιον αντιστέκεται στον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης και της επέλασης των τοξικών φαρμάκων στην

Τα μεταλλαγμένα σκοτώνουν ανθρώπους και φύση

NO GMOΓια άλλη μία φορά οι «μικροί μάγοι» των μεταλλαγμένων βρέθηκαν μπροστά στα σοβαρότατα λάθη που κάνουν βιάζοντας την φύση!

Τον προηγούμενο μήνα ανακοινώθηκε ότι ανακαλύφθηκαν 193 άγνωστες έως τώρα πρωτεΐνες στο γονιδίωμα.

Συνολικά 193 πρωτεΐνες άγνωστες μέχρι σήμερα αποκάλυψε η πρώτη προσπάθεια πλήρους «χαρτογράφησης» όλων των πρωτεϊνών του ανθρώπινου σώματος από δύο ανεξάρτητες διεθνείς επιστημονικές ομάδες. Μάλιστα, οι πρωτεΐνες αυτές προέρχονται από τμήματα του DNA, τα οποία δεν θεωρείτο έως τώρα ότι δημιουργούν πρωτεΐνες.

Το γεγονός αυτό δείχνει ότι η λειτουργία των γονιδίων και των πρωτεϊνών είναι πολύ πιο πολύπλοκη από ό,τι πίστευαν οι επιστήμονες, οι οποίοι αποσκοπούν

Καλοκαίρι με Ειδύλλι… Κρασί με αναπνοή!

Το κρασί που θέλουμε... σε βαθμούς αντιστρόφως ανάλογους του μεσογειακού υδραργύρου

krasi

Το καλοκαίρι σηκώνει «αυλαία».

Σαν ένα όμορφο θεατρικό θα μας συνεπάρει και φέτος με την υπόθεση και τις ερμηνείες των μεγάλων πρωταγωνιστών του: Ήλιος, θάλασσα, καθαρός αέρας, μαγευτικά τοπία, δροσερά γεύματα…!

…Κι ενώ τα άλλα κρασιά αρχίζουν να παραχωρούν τη θέση τους στην μπύρα και το ούζο, οι οίνοι του  Ηλέσιον παραμένουν κυρίαρχοι στα καλοκαιρινά τραπέζια.

Συμπορευόμενοι με την λαϊκή σοφία που λέει: Στο μήνα που δεν έχει «Ρ», το κρασί θέλει νερό!

Τι και αν τον υπόλοιπο χρόνο, οι λάτρεις των προϊόντων Ηλέσιον, προτιμούν

Επιχειρούν να μας πάρουν τις ακτές μας!

AktesΤο νομοσχέδιο για την δήθεν προστασία αιγιαλού και παραλίας έχει συνταχθεί κατά παράβαση του άρθρου 24 του Συντάγματος και των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας για την προστασία των ακτών και του τοπίου.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις στο σφυρί βγαίνει η Ελαφόνησος, το Σαρακίνικο και ο Σίμος!

 Μετά τη δημόσια γη, τον χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό και τις διαδικασίες περιβαλλοντικής αδειοδότησης, στο βωμό της «ανάπτυξης» επιχειρείται τώρα να θυσιαστεί και το πολυτιμότερο τμήμα της κοινόχρηστης δημόσιας γης, δηλ. ο αιγιαλός και οι παράκτιες και παραλίμνιες περιοχές.

 ΨΗΦΙΣΜΑ των 80 ΦΟΡΕΩΝ

Οι φορείς που υπογράφουν στο τέλος, μετά τη

Η Απάτη των Μεταλλαγμένων

no_gmoΤο μεταλλαγμένο καλαμπόκι αποδείχθηκε ανίκανο να εξοντώσει τους ριζοσκώληκες, που το καταστρέφουν...

Ακόμη κι η Γαλλία απαγόρευσε ως επικίνδυνη για το περιβάλλον την καλλιέργεια του μεταλλαγμένου καλαμποκιού.

Οι μικροί μάγοι των μεταλλαγμένων καθημερινά αποτυχαίνουν!

Άπλετο φως στο φλέγον ζήτημα των γενετικά μεταλλαγμένων καλλιεργειών ρίχνει νέα μελέτη του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Αϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η μελέτη αναφέρει ότι οι επιβλαβείς ριζοσκώληκες του αραβοσίτου εξελίσσονται και καθίστανται ανθεκτικότεροι

Οι μικροοργανισμοί αποδομούν την ραδιενέργεια!

ChernobylΑνθεκτικά απέναντι στη ραδιενέργεια του Τσέρνομπιλ τα φυτά

Σημάδια ανάκαμψης της άγριας φύσης στο Τσερνομπίλ

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την πυρηνική καταστροφή του Τσερνομπίλ η φυσική ζωή στην περιοχή δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Ο λόγος είναι ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί από κάθε ανθρώπινη παρέμβαση, με αποτέλεσμα πολλά είδη να "ανακάμπτουν" χωρίς εμπόδια μετά το ατύχημα στον πυρηνικό αντιδραστήρα του

Καλή Ανάσταση!

2Το Ηλέσιον

σας εύχεται...

ευτυχισμένη

Λαμπρή.

Κοντά στη

φύση

με αγάπη

ελευθερία

και σεβασμό!

 

 

 

 

 

Το ΗΛΕΣΙΟΝ στο ΒΙΟΦΩΣ

kantoΟι γευσιγνωσίες του Ηλέσιον συνεχίζονται...

Επόμενος σταθμός ο φιλόξενος χώρος του καταστήματος βιολογικών προϊόντων «ΒΙΟΦΩΣ» στα Εξάρχεια* όπου την Δευτέρα 14 Απριλίου από τις 4 μέχρι τις 8 το βράδυ θα γίνει μια πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με τους φίλους της φυσικής διατροφής.

Εκεί το ΗΛΕΣΙΟΝ θα παρουσιάσει τα, χωρίς πρόσθετα θειώδη και άλλα συντηρητικά, βιολογικά προϊόντα του.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τον Άκρατο και τον Κεκραμμένο οίνο των αρχαίων ελληνικών συμποσίων, και… να νιώσουν λίγη από την αύρα τους.

Θα διασκεδάσουν φτιάχνοντας το δικό τους κρασί

Η Ρωσία τελειώνει τα μεταλλαγμένα!

2«Η Ρωσία δεν θα εισάγει προϊόντα Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών»

δήλωσε το Σάββατο ο πρωθυπουργός της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, προσθέτοντας ότι

«η χώρα έχει αρκετό χώρο και τους πόρους για την παραγωγή βιολογικών τροφίμων».

Στα τέλη Μαρτίου, σε μια συνάντηση με το γραφείο του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου), ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε δηλώσει ότι  ανησυχούσε για την καλλιέργεια των ΓΤΟ στον κόσμο.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε να

Πλουσιότερη η βιοποικιλότητα στις βιολογικές φάρμες σε σχέση με τις συμβατικές

bioΟάσεις βιοποικιλότητας οι φάρμες, όπου καλλιεργούνται βιολογικά προϊόντα. Φιλοξενούν περισσότερα είδη φυτών, ζώων, πουλιών και εντόμων σε σχέση με τις συμβατικές αγροτικές καλλιέργειες. Το συμπέρασμα προκύπτει απο μια νέα βρετανο-σουηδική επιστημονική έρευνα, που έρχεται να επιβεβαιώσει τη σημασία της βιολογικής γεωργίας για τη βιοποικιλότητα. 

Οι φάρμες, όπου καλλιεργούνται βιολογικά προϊόντα, φιλοξενούν περισσότερα είδη φυτών, ζώων, πουλιών και εντόμων σε σχέση με τις συμβατικές αγροτικές καλλιέργειες, σύμφωνα με μια νέα βρετανο-σουηδική επιστημονική έρευνα, η οποία

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου